1 mei 2024 De Koos Vorrink-lezing over: wat nu?

1 mei 2024 De Koos Vorrink-lezing over: wat nu?

Bijna een jaar geleden werd mijn boek Plan van de Arbeid gepubliceerd. De afgelopen tijd ben ik - in stilte- druk geweest met plannen om daar een vervolg aan te geven. Dat vervolg gaat er nu echt komen. De komende maanden/jaren zal ik daarover in deze nieuwsbrief meer schrijven. Maar als je echt nieuwsgierig bent:

Kom dan op 1 Mei vast naar de Koos Vorrink-lezing. De aanleiding is mijn boek Plan van de Arbeid. Maar het gaat natuurlijk vooral over wat in deze tijd moed kan geven.

Locatie: Natuurvriendenhuis van het Nivon. Koudelaan 16 in Lage Vuursche. Aanmelden is niet nodig. Maar je kan me altijd een bericht sturen op info@michielzonneveld.nl

Het begint 2 uur en de bijeenkomst is op de site van het Nivon ook Online te volgen.

1 mei - Natuurvriendenhuis Koos Vorrink
Een andere Nivon Natuurvrienden websites site